Rose Implant Center
Fogászati és Szájszebészeti Klinika

kedvezmények, garancia

Rose Implant Center
Fogászati és szájszebészeti klinika

kedvezmények, garancia

Áraink

Árlista kategóriák szerint

A listán szereplő árak tájékoztató jellegűek, részletes, személyre szabott kezelési terv, árajánlat csak és kizárólag személyes konzultáció alkalmával adható ki, figyelembe véve az egyéni igényeket, illetve adottságokat, amelyeket összehangoljuk a mindenkori legoptimálisabb megoldással!

A 20%-os kedvezmény részleteiről  munkatársunk a +36 30 9511 511 telefonszámon vagy kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül ad bővebb tájékoztatást.

 KEZELÉS
 MINIMÁL ÁR
 MAXIMÁL ÁR
 Konzultáció, anamnézis+ kész kezelési terv
10.000 Forint
10.000 Forint
 Panoráma röntgen 
6500  Forint
6500 Ft
 Tömés/db
27.000 Forint
 45.000 Forint
60.000 Forint
 80.000 Forint
 Kerámia inlay, onlay (kerámia tömés)/db
100.000 Forint
 140.000 Forint
 Korona/db
88.000 Forint
 235.000 Forint
70.000 Forint
180.000 Forint
220.000 Forinttól
 
 Csontpótlás
190.000 Forinttól
 
 Bölcsességfog húzás, kioperálás
 50.000 Forint
 150.000 Forint
85.000 Forinttól
 
Fogkő eltávolítása (/állkapocs)
 15.000 Forinttól
 
                                                                                                                                                          
 

Fogimplantátumok árai

Minden beültetést egy személyes konzultáció előz meg, melynek során személyre szabott kezelési terv készül a páciens adottságainak és igényeinek teljes figyelembe vételével. A tényleges ár ennek a kezelési tervnek az alapján kerül kiszámításra.

Mitől függ a fogimplantátum ára?

Rendelőinkben több évtizede végzünk fogbeültetést.  Kizárólag a legjobb minőségű implantátumokat használjuk, melyek gyártói csak olyan fogorvosoknak engedik termékeik használatát, akik rendszeresen részt vesznek speciális továbbképzéseken.

A legköltségesebb tételt mindig az implantátum anyaga jelenti. A szövetbarát, a szervezetet nem károsító, az állkapocs csontba jól illeszthető, szinte élethosszig tartó minőségű anyagot, az emberi szervezet teljes mértékben elfogadja. A rendelőinkben alkalmazott vágás nélküli beültetésnek köszönhetően a gyógyulás menete nagyon gyors.

A megfelelő implantátum kiválasztásánál nagyon fontos figyelembe venni, hogy az mennyi időre kerül felhasználásra. Hosszútávra célszerű a legtökéletesebb minőségű anyag mellett dönteni, hogy elkerülhető legyen egy későbbi beavatkozás.

A titánból készült műgyökér csavar összeforr az emberi csonttal. Azonnal terhelhető, rendkívül stabil. Az implantátum bevonatai, maga a látszó fogak viszont eltérő anyagúak lehetnek. Természetesen az implantátumok méretei is páciensenként különböznek. Éppen ezért fontos, hogy a beavatkozást mindenkinél személyes tervezés és konzultáció előzi meg.

A hiányzó  fogak pótlása többféle módszerrel lehetséges.  A kivehető fogsor vagy híd ma már nem tartozik a legjobb megoldások közé.  Akár egyetlen fog vagy a teljes fogsor pótlására is a fogbeültetés a megfelelő módszer. A funkcionalitás és az esztétikai szempontokat is figyelembe véve kijelenthetjük, hogy a jelenlegi legmodernebb technológiákkal készült implantátumok tökéletes rágóérzetet és biztonságot nyújtanak. Megfelelő szájhigiéniával egész életre garantálható az az életminőség, amelyhez pácienseink méltán ragaszkodnak

Vélemények

Rita Sándor
Rita Sándor
2023.09.17.
Dr. Abedi Rana és a Doktorúr is nagyon nagy szakmai tudással rendelkezik, precíz, alapos és igényes munka jellemzi őket. Legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésre.
Seres András Fotográfus
Seres András Fotográfus
2023.09.08.
Maximális szakértelem, igényes környezet! Bátran merem ajánlani.
Viktor Farkas
Viktor Farkas
2022.01.29.
Maximálissan elégedett páciensként jó szívvel ajánlom a Rose Implantot. 1 szép környezet 2 barátságos személyzet 3 professzionális ellátás Nagy köszönet Dr. Memari Masoudnak ! Üdvözlettel: F.Lajos Ajkáról
Akos Barath
Akos Barath
2021.12.06.
Maximálisan elégedett vagyok a Rosé Implantban elvégzett kezelésekkel. Én és a gyermekem számos alkalommal vettünk igénybe fogorvosi szolgáltatásokat. Mind a doktornő, Dr. Abedi Rana, mind a Doktor úr, Dr. Memari Masoud kifogástalan munkát végzett. Nagyon korrekt csapat, szívesen ajánlom másnak is.
Krisztina Szeremi
Krisztina Szeremi
2021.08.31.
Az orvosok és az assziszensek is nagyon kedvesek és profi szinten dolgoznak.
Gyula Aranyos
Gyula Aranyos
2021.02.09.
Nagyszerű fogadtatás, professzionális kezelés. fájdalommentesség amit ígértek maradéktalanul teljesítettek.
erzsébet Csizmadiáné Bánfi
erzsébet Csizmadiáné Bánfi
2019.10.12.
Mindennel nagyon meg voltam elégedve, szívesen ajánlom mindenkinek. Gyönyörű fogsort kaptam.
Béla Hidvégi
Béla Hidvégi
2019.10.02.
Mindennel nagyon elégedettek vogyunk a párommal együtt! Kedvesek, segítőkészek és ami a leg fontosabb, nagyon profik!

Fogbeültetés fájdalom nélkül

MED 3D tervezőprogramunk segítségével elkerülhető a hagyományos fogbeültetési műtétekkor szükségessé váló sebészeti felnyitás. Metszés, varratok nélkül végezhető el az implantáció, ezért elmaradnak, vagy jelentős mértékben csökkennek a fogbeültetést követően jól ismert szövődmények és kellemetlenségek, mint a fájdalom, duzzanat és véraláfutások.

Miért válasszon bennünket?

Szakmailag kiváló fogorvosok | Elérhető árak | Barátságos rendelő

Kapcsolat, részletes információ

Hívjon bennünket: +36 1 999 6199

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

Kezeléseink akár 20% kedvezménnyel vehetők igénybe márciusban.

Visszahívást kérek