Telefon: +36 1 999 6199 Érdeklődés küldése

Slider

Csontpótlás csúcstechnológiával

Csontpótlás csúcstechnológiával

Csontnövesztő technika

Sokunknak szüksége van fogbeültetésre, mégis számos esetben elutasítást kapunk, hivatkozva arra, hogy nincs elegendő csontunk, melybe az implantátum beágyazódhatna. Ilyenkor csontpótló eljárást alkalmazunk, mely fogágybetegségeknél, meglazult fogaknál, csontkárosodásnál, daganatok, ciszták, foggyökér eltávolítása után is indokolt lehet. Megszokott kezelés a saját állkapocsból szerzett pótlás, ám létezik egy forradalmian új eljárás, mellyel az állcsontból nyert műtét elkerülhető. Rendelőinkben igény esetén laboratóriumban kezelt természetes csontot ágyazunk be. Óriási előnye az eddigi eljárásokkal szemben, hogy a beültetett csont nem szívódik fel, nagyméretű hiány is pótolható, pontosan akkora és olyan formájú csont kerül be, mint amilyenre az implantátum beültetéséhez szükség van. A felszívódás kockázata minimális, ezért további beavatkozás szükségtelen, a többszörös műtét elkerülhető.

Baloon-lift control

Felső nagyőrlő fogak elvesztése után idővel az arcüreg egyre jobban megnagyobbodik, ezáltal hónapról hónapra csökken az implant beültetés esélye. A fogorvosok a probléma megoldásához az úgynevezett sinus-lift műtét szükséges (csontpótlás). Korábban ez egy komoly beavatkozásnak minősült, ami akár napokig, fájdalmat, duzzanatot okozott. Baloon-lift módszer a létező legkorszerűbb és legkíméletesebb eljárás a sinus-lift elvégzéséhez. A minimális sebészeti beavatkozásnak és gyors kivitelezésének köszönhetően a fogászati műtét után nincsenek a beavatkozással járó szokásos mellékhatások.

Saját csont felhasználásával

Transfer control

Avagy az egyszerű és korszerű csontátültetés. Egy fog hiánya esetében is kialakulhat a csontvékonyodás. E módszer segítségével, egy alkalommal saját állcsont más területéről átültetett csontdarabjával fogorvosaink megoldják a csonthiány problémáját.

Transfer control ring implantátum

Előfordulhat, hogy foghúzás után a csontveszteség függőlegesen alakul ki, vagyis az állcsont veszít a magasságából. Ilyenkor alkalmazható ez a sebészeti technika, amely lehetővé teszi az azonnali implantátum beültetését.

Split control

A foghúzás után az állgerinc idővel elvékonyodik, emiatt az implantátum beültetése nehezebb vagy lehetetlenné válik. Ez a módszer a legalkalmasabb arra, hogy kezeljük a helyzetet és megoldjuk a problémát. Alkalmazása biztosítja, hogy minimális sebészeti beavatkozással tökéletes eredményét érjünk el.

Crest-control

Több, régen eltávolított szomszédos fogak miatt kialakult, nagy területű elvékonyodott állcsont esetében jelenleg az egyetlen alkalmazható eljárás ahhoz, hogy újra implant segítségével “saját fogakat” varázsolhassunk szájába, szintetikus csontpótló anyag használata nélkül. Ugyanakkor az arcon megjelenő, fogatlanság miatt kialakult ráncok is eltűnnek a fogorvosi kezelés után.


Érdeklődés a kezelésről

  Az Ön neve

  Az Ön e-mail címe

  Az Ön telefonszáma

  Üzenet

  Adatvédelem

  Az adatvédelmi szabályzatot elolvastam és egyetértek az abban foglaltakkal. Az adatvédelmi szabályzat elérhető erre a linkre kattintva .


  Segíthetünk?


  Fogbeültetés, implantáció

  Láthatatlan fogszabályozás

  Lézeres kezelések

  Fogászati ellenőrzés

  Rose Implant Center
  Right Menu Icon