A fogbeültetés mint tartós, életreszóló fogpótlási mód egyre népszerűbb Magyarországon. A fogimplantátum a hiányzó fogak pótlásának egyik leghatékonyabb módja, de mennyibe kerülnek, és milyen tényezők befolyásolják az árakat?

Fogbeültetés árak – az árbefolyásoló tényezők

A fogbeültetés ára számos tényezőtől függ. Az alapár általában 150 000 – 300 000 forint között mozog, de ez az ár csak az implantátum behelyezését tartalmazza. A teljes költség magában foglalja az implantátum koronáját, az abutmentet, valamint az esetleges kiegészítő kezeléseket, mint például a csontpótlás vagy az arcüregemelés.

Mitől függ a fogbeültetés ára?

 • A fogimplantátumok anyagminősége: A fogászati implantátumok anyaga jelentősen befolyásolja az árat. A titán implantátumok például drágábbak lehetnek, de tartósabbak és jobban beépülnek a csontba.
 • A fogimplantációt végző orvos tapasztalata: A tapasztaltabb, specializált fogorvosok általában magasabb díjat kérnek a szolgáltatásaikért. Az implantológus szakértelme kulcsfontosságú a sikeres kezeléshez.
  A fogászati klinika elhelyezkedése: A nagyvárosokban, mint Budapest, a fogászati kezelések árai általában magasabbak, mint a kisebb városokban vagy vidéki területeken.
 • Technológia és felszereltség: A modern technológiák és a csúcstechnológiás felszerelések használata növeli az árakat, de garantálhatja a jobb minőségű és gyorsabb kezelést.

Milyen további költségekre számíthatunk egy fogbeültetésnél?

 • Röntgen és CT felvételek: Ezek a diagnosztikai eszközök szükségesek az implantáció tervezéséhez, és külön költséget jelentenek.
 • Csontpótlás: Ha nincs elég csont az implantátum befogadásához, csontpótlásra lehet szükség, ami további költségeket jelent.
 • Arcüregemelés: Az implantátum behelyezése előtt néha szükség van az arcüreg emelésére, különösen a felső állkapocs esetében.

Hogyan spórolhatunk a fogbeültetés árán?

 • Árösszehasonlítás: Több fogorvos és klinika árait is összehasonlíthatja, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot.
 • Kedvezmények és akciók: Egyes klinikák időszakos kedvezményeket kínálnak, érdemes figyelni az ilyen lehetőségekre.
 • Részletfizetési lehetőségek: Sok klinika lehetőséget biztosít részletfizetésre, ami megkönnyítheti a költségek kezelését.

Összegzésként a fogbeültetés árakról

A fogászati implantátumok kiváló megoldást nyújtanak a hiányzó fogak pótlására, de a költségek jelentősek lehetnek. Az árakat számos tényező befolyásolja, beleértve az anyagokat, a fogorvos tapasztalatát és a klinika elhelyezkedését.

A teljes költség magában foglalja a diagnosztikai eszközök, a csontpótlás és az esetleges kiegészítő kezelések árait is. Az implantátumok árainak csökkentésére érdemes több fogászati klinka árait is megvizsgálnunk.

A Rose Implant Center által kínát fogászati implantátumok árai versenyképesek, minőségben változatlanul a legmagasabb szintet képviselik.
Tájékozódjon aktuális árainkról erre a linkre kattintva!

fogpotlas-rose-implant-center-05

med3d műtét nélküli fogbeültetés életgaranciával

A MED 3D  fogbeültési tervezőprogramot Magyarországon elsőként alkalmaztuk. Vágás, felnyitás, varratok nélkül behelyezzük be a fog implantátumot, így elmaradnak a beültetést követően jól ismert szövődmények, mint a fájdalom, duzzanat és véraláfutások.

Maximális precizitással ad adatokat a vezetett fogbeültetéshez, figyelembe véve a megfelelő mélységet és a nyálkahártya vastagságát is, megkönnyíti a legmegfelelőbb implantátum méretének és helyzetének kiválasztását.

Legpontosabban itt tudjuk meghatározni, szükséges-e csontpótló anyagot használni. Az eljárás sikerességét bizonyítva, élethosszig tartó garanciát vállalunk a beültetésre.

Élethű fogpótlásaink teljesen természetes hatást nyújtanak.

regisztráljon most a személyre
szabott kezelésért!

Olvassa el pácienseink véleményét, akik már minket választottak!

Aranyos Gyula

Nagyszerű fogadtatás, professzionális kezelés. fájdalommentesség amit ígértek maradéktalanul teljesítettek.

Bánffy Zsóka

Mindennel nagyon meg voltam elégedve, szívesen ajánlom mindenkinek. Gyönyörű fogsort kaptam.

Benkő Barbara

A kezelés az előre megbeszéltek szerint haladt. Árban és minőségben is megfelelt az elvárásaimnak.

Hidvégi Béla

Mindennel nagyon elégedettek vagyunk a párommal együtt! Kedvesek, segítőkészek és ami a legfontosabb, nagyon profik!

A Rose Implant Center

Rendelőinkben 1997 óta a mindenkor elérhető legmagasabb szakmai színvonalú, fájdalommentes ellátásban részesülhet. Magyarországon egyedülálló módon a legkorszerűbb technológiák támogatják orvosaink munkáját. Fogorvosaink a mindennapi munka mellett továbbképzéseken és tudományos konferenciákon fejlesztik tudásukat annak érdekében, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsuk.

Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásainkat mindenki számára elérhetővé tegyük. Pácienseink egyéni kívánságait figyelembe véve a legkorszerűbb orvosi tudással és technológiával a beteg számára  legmegfelelőbb megoldást alkalmazzuk.