Rose Implant Center
Fogászati és Szájszebészeti Klinika

kedvezmények, garancia

Rose Implant Center
Fogászati és szájszebészeti klinika

kedvezmények, garancia

Fogbeültetés

A Rose Implant Center elkötelezett a legmagasabb minőségű fogászati és szájsebészeti beavatkozások mellett.  Meggyőződésünk, hogy rendelőink modern technikai felszereltsége mellett szakorvosaink folyamatos képzései és emberközpontú szemléletünk is hozzájárul a teljes sikerhez.

Mi jelent az implantátum?

A  baleset, fogszuvasodás, fogínysorvadás vagy a genetikai okokból  elvesztett fogak a mai legmodernebb technológiák felhasználásával teljesen észrevehetetlenül helyettesíthetők úgynevezett fogászati implantátumok beültetésével.

Ezek a magyarul műgyökérnek nevezett titán csavarok, melyeket közvetlenül az állkapocsba fúrunk be, számítógép által megtervezett tökéletes fogakat rögzítünk egy életen át. Néhány implantátum behelyezésével, akár egész fogsor is fixálható, így nincs szükség műfogsorra, mely sokszor igen kellemetlen velejárókkal jár. Soha többé nem kell protézist hordani, vagy ép fogakat lecsiszolni!

Az implantátum beültetésének folyamata vágás és műtét nélkül

Intézményünkben minden implantátum beültetése a tervezés folyamatával kezdődik. A fogorvos és páciense közötti kapcsolat alapja a megfelelő tájékoztatás és figyelem. Rendelőinkben teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Helyben elkészíthető a speciális CT vizsgálat, mely alapján kerül meghatározásra a fog beültetésének helye. Amennyiben csontpótlásra van szükség, erre több megoldást is alkalmazunk. A tervezés alapját jelentő, a Med3D program segítségével orvosaink tizedmilliméter pontossággal határozzák meg a szükséges furatok helyét, a beavatkozás fájdalommentes, vágás és műtét nélkül, akár altatásban is elvégezhető. Amennyiben megfelelőek a feltételek, akár egy nap alatt is elkészülhet az implantátum.

Garancia csak és kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a kezelés teljes körűen nálunk kezdődik és fejeződik be, illetve a páciens rendszeresen, azaz félévente kontrollra jelentkezik.

Vélemények

Rita Sándor
Rita Sándor
2023.09.17.
Dr. Abedi Rana és a Doktorúr is nagyon nagy szakmai tudással rendelkezik, precíz, alapos és igényes munka jellemzi őket. Legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésre.
Seres András Fotográfus
Seres András Fotográfus
2023.09.08.
Maximális szakértelem, igényes környezet! Bátran merem ajánlani.
Viktor Farkas
Viktor Farkas
2022.01.29.
Maximálissan elégedett páciensként jó szívvel ajánlom a Rose Implantot. 1 szép környezet 2 barátságos személyzet 3 professzionális ellátás Nagy köszönet Dr. Memari Masoudnak ! Üdvözlettel: F.Lajos Ajkáról
Akos Barath
Akos Barath
2021.12.06.
Maximálisan elégedett vagyok a Rosé Implantban elvégzett kezelésekkel. Én és a gyermekem számos alkalommal vettünk igénybe fogorvosi szolgáltatásokat. Mind a doktornő, Dr. Abedi Rana, mind a Doktor úr, Dr. Memari Masoud kifogástalan munkát végzett. Nagyon korrekt csapat, szívesen ajánlom másnak is.
Krisztina Szeremi
Krisztina Szeremi
2021.08.31.
Az orvosok és az assziszensek is nagyon kedvesek és profi szinten dolgoznak.
Gyula Aranyos
Gyula Aranyos
2021.02.09.
Nagyszerű fogadtatás, professzionális kezelés. fájdalommentesség amit ígértek maradéktalanul teljesítettek.
erzsébet Csizmadiáné Bánfi
erzsébet Csizmadiáné Bánfi
2019.10.12.
Mindennel nagyon meg voltam elégedve, szívesen ajánlom mindenkinek. Gyönyörű fogsort kaptam.
Béla Hidvégi
Béla Hidvégi
2019.10.02.
Mindennel nagyon elégedettek vogyunk a párommal együtt! Kedvesek, segítőkészek és ami a leg fontosabb, nagyon profik!

Fogbeültetés fájdalom nélkül

MED 3D tervezőprogramunk segítségével elkerülhető a hagyományos fogbeültetési műtétekkor szükségessé váló sebészeti felnyitás. Metszés, varratok nélkül végezhető el az implantáció, ezért elmaradnak, vagy jelentős mértékben csökkennek a fogbeültetést követően jól ismert szövődmények és kellemetlenségek, mint a fájdalom, duzzanat és véraláfutások.

Miért válasszon bennünket?

Szakmailag kiváló fogorvosok | Elérhető árak | Barátságos rendelő

Kapcsolat, részletes információ

Hívjon bennünket: +36 1 999 6199

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

Kezeléseink akár 20% kedvezménnyel vehetők igénybe.

Visszahívást kérek