Telefon: +36 1 999 6199 Érdeklődés küldése

Slider

Fogimplantátum Budapest

Fogimplantátum Budapest – Rose Implant Center Fogászat

A Rose Implant Center elkötelezett a legmagasabb minőségű fogászati beavatkozások mellett. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a nekünk bizalmat szavazó páciensek mindegyike egészséges fogazattal és gyönyörű mosollyal távozzon tőlünk. Meggyőződésünk, hogy rendelőnk modern technikai felszereltsége mellett szakorvosaink emberközpontú szemlélete is hozzájárul a teljes sikerhez.

Fogbeültetés

A fogbeültetés, azaz a fogászati implantátum (műgyökér) beültetése jelenleg a legmodernebb fogpótlási eljárás, legyen szó akár egyetlen fognak vagy teljes fogsornak a pótlásáról.

Az implantációnak számos előnye van.

 • Nem kell az ép és egészséges fogakat lecsiszolni.
 • A megfelelően tervezett és behelyezett implantátumot nem kell cserélni, csak az implantátumra helyezett fogpótlás cseréje válhat idővel szükségessé.
 • A tökéletes rágó funkció helyreállítása mellett esztétikai hatása is kitűnő.

 

Minőségi követelmények

A mesterséges foggyökérnek komoly minőségi feltételeknek kell megfelelni. A modern fogászati implantátumok titánból készült felületkezelt csavarok. A titán szövetbarát,  az emberi szervezet teljes egészében képes befogadni, kilökődési reakciót nem vált ki. Az implantátumok felülete úgy van kialakítva, hogy a csavarmenet által jól meg tud kapaszkodni a csontban, és a felületi egyenetlensége pedig lehetővé teszi  az új csont benövését az érdes felület apró rései közé.


Érdeklődés a kezelésről

  Az Ön neve

  Az Ön e-mail címe

  Az Ön telefonszáma

  Üzenet

  Adatvédelem

  Az adatvédelmi szabályzatot elolvastam és egyetértek az abban foglaltakkal. Az adatvédelmi szabályzat elérhető erre a linkre kattintva .

  Rose Implant Center
  Right Menu Icon