Rose Implant Center
Fogászati és Szájszebészeti Klinika

kedvezmények, garancia

Rose Implant Center
Fogászati és szájszebészeti klinika

kedvezmények, garancia

Lézerfogászat
fájdalommentes fogászati kezelések

Egy egyszerű afta vagy herpesz is tud kellemetlenséget okozni, a fogfájás pedig valósággal pokollá teszi az ember életét. Ezek azonban lényegesen kisebb problémák a súlyosabb betegségekhez, például a szájüregbeli daganatokhoz képest. Nem csupán maga a betegség, hanem többnyire a kezelése is kellemetlen, fájdalmas művelet. A kellemetlen tortúrát nem lehet megúszni, ám kevésbé kínossá tehető.

Ebben tudunk segítséget nyújtani betegeinknek a fogászati lézer alkalmazásával. Rendelőinkben ugyan olyan hatásosan alkalmazzuk a lézert, amelynek használatával hatékonyabban, fájdalommentesen történnek a fogászati, szájsebészeti beavatkozások, és a szövődmények is minimálisra csökkenthetőek. A sugárnyaláb csökkenti a szövetekben a fájdalmat, gyulladást, serkenti a gyógyulási folyamatokat.

A lézeres eljárás a  cisztás elváltozások esetében is kitűnően alkalmazható, hiszen sokkal hatékonyabb a hagyományos módszereknél. Gyakran már az első kezelés után eredményt hoz, használata során működésbe hozza az immunrendszert.

több mint éves tapasztalat
0
sikeres hasonló beavatkozás évente
több 0
elégedett páciens évente
0

A lézerfogászat előnyei

A Rose Implant Center

Rendelőinkben 1997 óta a mindenkor elérhető legmagasabb szakmai színvonalú, fájdalommentes ellátásban részesülhet. Magyarországon egyedülálló módon a legkorszerűbb technológiák támogatják orvosaink munkáját. Fogorvosaink a mindennapi munka mellett továbbképzéseken és tudományos konferenciákon fejlesztik tudásukat annak érdekében, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsuk.

Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásainkat mindenki számára elérhetővé tegyük. Pácienseink egyéni kívánságait figyelembe véve a legkorszerűbb orvosi tudással és technológiával a beteg számára  legmegfelelőbb megoldást alkalmazzuk. 

Mi a következő lépés?

Köszönjük, hogy érdeklődik a lézerfogászati kezelések iránt!

Most, hogy már megismerkedett a lehetőségekkel, talán elgondolkodik azon, hogy milyen kezelés lenne a legjobb választás az Ön számára.

Nem kell egyedül döntenie, állunk rendelkezésére.

Jelentkezzen be fogászati konzultációnkra, így még több információt kaphat az elérhető lehetőségekről, és személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek.

Vélemények

Rita Sándor
Rita Sándor
2023.09.17.
Dr. Abedi Rana és a Doktorúr is nagyon nagy szakmai tudással rendelkezik, precíz, alapos és igényes munka jellemzi őket. Legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésre.
Seres András Fotográfus
Seres András Fotográfus
2023.09.08.
Maximális szakértelem, igényes környezet! Bátran merem ajánlani.
Viktor Farkas
Viktor Farkas
2022.01.29.
Maximálissan elégedett páciensként jó szívvel ajánlom a Rose Implantot. 1 szép környezet 2 barátságos személyzet 3 professzionális ellátás Nagy köszönet Dr. Memari Masoudnak ! Üdvözlettel: F.Lajos Ajkáról
Akos Barath
Akos Barath
2021.12.06.
Maximálisan elégedett vagyok a Rosé Implantban elvégzett kezelésekkel. Én és a gyermekem számos alkalommal vettünk igénybe fogorvosi szolgáltatásokat. Mind a doktornő, Dr. Abedi Rana, mind a Doktor úr, Dr. Memari Masoud kifogástalan munkát végzett. Nagyon korrekt csapat, szívesen ajánlom másnak is.
Krisztina Szeremi
Krisztina Szeremi
2021.08.31.
Az orvosok és az assziszensek is nagyon kedvesek és profi szinten dolgoznak.
Gyula Aranyos
Gyula Aranyos
2021.02.09.
Nagyszerű fogadtatás, professzionális kezelés. fájdalommentesség amit ígértek maradéktalanul teljesítettek.
erzsébet Csizmadiáné Bánfi
erzsébet Csizmadiáné Bánfi
2019.10.12.
Mindennel nagyon meg voltam elégedve, szívesen ajánlom mindenkinek. Gyönyörű fogsort kaptam.
Béla Hidvégi
Béla Hidvégi
2019.10.02.
Mindennel nagyon elégedettek vogyunk a párommal együtt! Kedvesek, segítőkészek és ami a leg fontosabb, nagyon profik!

Fogbeültetés fájdalom nélkül

MED 3D tervezőprogramunk segítségével elkerülhető a hagyományos fogbeültetési műtétekkor szükségessé váló sebészeti felnyitás. Metszés, varratok nélkül végezhető el az implantáció, ezért elmaradnak, vagy jelentős mértékben csökkennek a fogbeültetést követően jól ismert szövődmények és kellemetlenségek, mint a fájdalom, duzzanat és véraláfutások.

Miért válasszon bennünket?

Szakmailag kiváló fogorvosok | Elérhető árak | Barátságos rendelő

Kapcsolat, részletes információ

Hívjon bennünket: +36 1 999 6199

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

Kezeléseink akár 20% kedvezménnyel vehetők igénybe.

Visszahívást kérek