Rose Implant Center
Fogászati és Szájszebészeti Klinika

kedvezmények, garancia

Rose Implant Center
Fogászati és szájszebészeti klinika

kedvezmények, garancia

Fogimplantátum gyorsan, fájdalom és műtét nélkül 

A MED 3D fogászati tervezőprogramunk segítségével elkerülhető a hagyományos fogimplantációs műtétekkor szükségessé váló sebészeti műtét, felnyitás.

Milyen előnyökkel jár a műtét nélküli fogimplantátum eljárás?

De most nézzük az apróbetűs részt!

A legtöbb fogászati rendelőben a fogimplantáció egy műtéti folyamat, amely vágással, varratokkal és kellemetlenséggel járhat együtt. A behelyezett fogimplantátumra ráadásul a gyógyulási idő miatt csak jóval a műtét után kerülhet fel maga a felépítmény, tehát a fog. A folyamat  így több hónapot is igénybe vesz. A jó munkához idő kell?

 

Mi ezt nem így gondoljuk!

A MED3D technológiának köszönhetően akár azonnal a végleges foggal, elégedetten távozhatnak pácienseink. A beavatkozást metszés és varratok nélkül, fájdalommentesen végezzük. A fogimplantálás minden hátrányát kiküszöbölve tehát elmondhatjuk, hogy szerintünk ez a csúcs.

A fájdalommentes fogimplantátum eljárás lépései

1. lépés

A helyszínen CT vizsgálattal feltérképezzük a szájüreg állapotát.

2. lépés

Speciális szoftver segítségével mérnöki pontossággal meghatározzuk a fogimplantátum helyét és dőlésszögét.

3. lépés

Fogtechnikai sablont készítünk annak érdekében, hogy a fogimplantátum a lehető legtökéletesebb helyre kerüljön.

4. lépés

Fogimplantátum fájdalommentesen, műtét és vágás nélkül gyors gyógyulással.

Fogimplantációt végző orvosaink

Név: Dr. Memari Masoud
Beosztás: vezető fogszakorvos, fogimplantológia
Nyelvismeret: magyar, angol, német, farszi, török
Végzettség: SOTE Fogszakorvos
Főbb szakterületei: MED 3D műtét nélküli fogbeültetés, nagy mértékű csontpótlás, mikrosebészet, lézersebészet.

Gyakori kérdések

Abban az esetben, ha a páciens egészséges csontállománnyal és fogínnyel rendelkezik, azonnal megkezdhető az implantáció. Az esetek többségében azonban előfordul valamilyen probléma a csontozat és/vagy a fogíny állapotában. Ezek a problémák azonban többnyire kezelhetőek. A szükséges kezelések után a páciens számára lehetővé válik az implantáció. Ha nem áll rendelkezésre megfelelő csontállomány, akkor első lépésben csontpótlást kell végezni.

A beavatkozást követő néhány napban duzzanat, fájdalom és enyhe vérzés jelentkezhet, amik szokványos kísérői a fogbeültetésnek. Az enyhe vérzés általában egy napon belül megszűnik. A fájdalom intenzitása többnyire más szájsebészeti beavatkozásokéhoz hasonló mértékű. Az arcon látható duzzanat 5-7 napon belül magától eltűnik. Amennyiben a fájdalom erős és tartós, vagy a vérzés nem akar szűnni, esetleg a duzzanat hosszabb idő után sem múlik el, feltétlenül fel kell keresni a fogbeültetést végző kezelőorvost.

Ha az implantátum valamilyen okból (elsősorban a nem megfelelő fog- és ínyápolás miatt) elfertőződik, a fertőzés miatt kialakuló ínygyulladást haladéktalanul kezelni kell, különben tovább terjedhet, és jelentős csontvesztéssel, illetve súlyos esetben az implantátum elvesztésével is járhat. A kontrollvizsgálatok során a kezelőorvos sokkal hamarabb tudja diagnosztizálni a kialakuló problémát, mint maga a páciens.

Jelenleg a legkorszerűbb fogpótlási eljárás a fogászati implantátum, azaz a fogbeültetés. Mint minden műtéti beavatkozásnak, ennek is lehetnek szövődményei, de ennek a kockázata igen alacsony. Az egyénre szabott számítógépes tervezésnek, a prémium minőségű implantátumoknak és orvosaink kimagasló szakmai felkészültségének köszönhetően az eljárás teljesen biztonságos és sikeres.

A garanciáról

Fogászati kezeléseinkre általános és életgarancia érvényes, a garancia típusokkal kapcsolatban bővebben erre a linkre kattintva olvashat.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

Kezeléseink akár 20% kedvezménnyel vehetők igénybe.

Visszahívást kérek

Vélemények fogászatunkról

Rita Sándor
Rita Sándor
2023.09.17.
Dr. Abedi Rana és a Doktorúr is nagyon nagy szakmai tudással rendelkezik, precíz, alapos és igényes munka jellemzi őket. Legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésre.
Seres András Fotográfus
Seres András Fotográfus
2023.09.08.
Maximális szakértelem, igényes környezet! Bátran merem ajánlani.
Viktor Farkas
Viktor Farkas
2022.01.29.
Maximálissan elégedett páciensként jó szívvel ajánlom a Rose Implantot. 1 szép környezet 2 barátságos személyzet 3 professzionális ellátás Nagy köszönet Dr. Memari Masoudnak ! Üdvözlettel: F.Lajos Ajkáról
Akos Barath
Akos Barath
2021.12.06.
Maximálisan elégedett vagyok a Rosé Implantban elvégzett kezelésekkel. Én és a gyermekem számos alkalommal vettünk igénybe fogorvosi szolgáltatásokat. Mind a doktornő, Dr. Abedi Rana, mind a Doktor úr, Dr. Memari Masoud kifogástalan munkát végzett. Nagyon korrekt csapat, szívesen ajánlom másnak is.
Krisztina Szeremi
Krisztina Szeremi
2021.08.31.
Az orvosok és az assziszensek is nagyon kedvesek és profi szinten dolgoznak.
Gyula Aranyos
Gyula Aranyos
2021.02.09.
Nagyszerű fogadtatás, professzionális kezelés. fájdalommentesség amit ígértek maradéktalanul teljesítettek.
erzsébet Csizmadiáné Bánfi
erzsébet Csizmadiáné Bánfi
2019.10.12.
Mindennel nagyon meg voltam elégedve, szívesen ajánlom mindenkinek. Gyönyörű fogsort kaptam.
Béla Hidvégi
Béla Hidvégi
2019.10.02.
Mindennel nagyon elégedettek vogyunk a párommal együtt! Kedvesek, segítőkészek és ami a leg fontosabb, nagyon profik!