Válassza az Ön számára legmegfelelőbb fogpótlást!

Mosolygarancia

Klinikánkon a mindenkori legmodernebb technika és anyaghasználat mellett, magasan képzett orvosaink a pácienssel összehangolva, személyre szabottan, az optimális igények figyelembe vételével készítik el a pontos kezelési tervet. 

több mint éves tapasztalat
0
sikeres hasonló beavatkozás évente
több 0
elégedett páciens évente
0

Miért válasszon minket?

Tapasztalt szakemberek: Nagy gyakorlattal rendelkező orvosaink folyamatosan képzéseken vesznek részt, hogy a legjobb, legkorszerűbb kezeléseket nyújtsák.

Legjobb minőségű anyagok:  Meggyőződésünk, hogy jó eredményt csak kiváló anyagok használatával lehet elérni, ezért minden esetben a legjobb minőséget alkalmazzuk.

Bizalom: Elengedhetetlen, hogy a testet a lélekkel együtt kezeljük, így érhetjük el a legjobb végeredményt, ezért nagy hangsúlyt fektetünk betegeink megnyugtatására, a kellemes orvos-páciens kapcsolat kialakítására.

Csúcstechnológia:  Magyarországon elsőként alkalmaztuk a med3D fogbeültető programot, mely segítségével vágás nélkül kerül a legoptimálisabb helyre a beültetett fog.

Fájdalommentesség:  Fogászati lézerrel végzett kezeléseink teljesen fájdalommentesek, a koronák szebben illeszkednek a lézerkezelt ínyre és nem utolsó sorban a lézer stimulálja az immunrendszert, így felgyorsul a gyógyulás.

Milyen fogpótlásokat kínálunk?

fogpotlas-rose-implant-center-05

med3d műtét nélküli fogbeültetés életgaranciával

A MED 3D  fogbeültési tervezőprogramot Magyarországon elsőként alkalmaztuk. Vágás, felnyitás, varratok nélkül behelyezzük be a fog implantátumot, így elmaradnak a beültetést követően jól ismert szövődmények, mint a fájdalom, duzzanat és véraláfutások.

Maximális precizitással ad adatokat a vezetett fogbeültetéshez, figyelembe véve a megfelelő mélységet és a nyálkahártya vastagságát is, megkönnyíti a legmegfelelőbb implantátum méretének és helyzetének kiválasztását.

Legpontosabban itt tudjuk meghatározni, szükséges-e csontpótló anyagot használni. Az eljárás sikerességét bizonyítva, élethosszig tartó garanciát vállalunk a beültetésre.

Fémmentes kerámia koronák és hídak

Ez az innovatív megoldás nemcsak esztétikusabb és természetesebb kinézetű, hanem biokompatibilis is, így kiváló választás azoknak, akik allergiásak a fémre.

Az anyag kiváló tartóssággal és ellenálló képességgel rendelkezik, és hosszú élettartamot biztosít a fogpótlásoknak.

Emellett a fémmentes kerámia koronák és hidak könnyen tisztíthatóak és kezelhetőek, és segítenek megőrizni a fogak egészségét és szépségét hosszú időn át.

fogpotlas-rose-implant-center-04
fogpotlas-rose-implant-center-01

Cirkon koronák
és hídak

A cirkon koronák és hidak olyan fogpótlási megoldások, melyek kiemelkedő tartóssággal és esztétikai megjelenéssel bírnak.

A cirkon korona egy erős, biokompatibilis anyag, amely megtévesztően hasonlít a természetes fogak  fehér színéhez, így teljesen valósághű hatást kelt. A cirkon híd pedig olyan hosszabb foghiányok pótlására szolgál, ahol a szomszédos fogakra támaszkodik.

Ezek a fogpótlások ellenállnak a kopásnak és az elszíneződésnek, valamint hosszú élettartamuk miatt kiváló befektetésnek számítanak a fogak egészségéért és esztétikus megjelenéséért. 

Porcelán héjak, bevonatok

A porcelán bevonatok egy fantasztikus lehetőség a fogpótlás terén, az ultra vékony és áttetsző anyagok lehetővé teszik, hogy megőrizze a természetes fogai eredeti formáját és funkcióját, miközben megszabadulhat a foghibáktól és a foltoktól.

A porcelán bevonat egy sokoldalú és tartós fogpótlási megoldás, amely különböző problémákra kínál megoldást. Akár egyetlen sérült fogról van szó, vagy egész fogsorról, a porcelán bevonatok segítségével érhető el, az úgynevezett hollywoodi mosoly.

Az előnyök között szerepel az is, hogy a porcelán bevonatok rendkívül ellenállóak és tartósak, ami hosszú távú megoldást kínál a fogpótlásra. Ráadásul könnyen tisztán tarthatóak, egyedi színre és formára szabhatóak, így tökéletesen illeszkednek a természetes fogsorhoz.

fogpotlas-rose-implant-center-03

Élethű fogpótlásink teljesen természetes hatást nyújtanak.

regisztráljon most a személyre
szabott kezelésért!

Olvassa el pácienseink véleményét, akik már minket választottak!

Aranyos Gyula

Nagyszerű fogadtatás, professzionális kezelés. fájdalommentesség amit ígértek maradéktalanul teljesítettek.

Bánffy Zsóka

Mindennel nagyon meg voltam elégedve, szívesen ajánlom mindenkinek. Gyönyörű fogsort kaptam.

Benkő Barbara

A kezelés az előre megbeszéltek szerint haladt. Árban és minőségben is megfelelt az elvárásaimnak.

Hidvégi Béla

Mindennel nagyon elégedettek vagyunk a párommal együtt! Kedvesek, segítőkészek és ami a legfontosabb, nagyon profik!

A Rose Implant Center

Rendelőinkben 1997 óta a mindenkor elérhető legmagasabb szakmai színvonalú, fájdalommentes ellátásban részesülhet. Magyarországon egyedülálló módon a legkorszerűbb technológiák támogatják orvosaink munkáját. Fogorvosaink a mindennapi munka mellett továbbképzéseken és tudományos konferenciákon fejlesztik tudásukat annak érdekében, hogy a lehető legjobb ellátást nyújtsuk.

Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásainkat mindenki számára elérhetővé tegyük. Pácienseink egyéni kívánságait figyelembe véve a legkorszerűbb orvosi tudással és technológiával a beteg számára  legmegfelelőbb megoldást alkalmazzuk. 

A fogbeültetésre élet garanciát vállalunk.

Rendeltetésszerű használat és rendszeres fogászati ellenőrzések mellett az igazolvány tulajdonosa az általunk végzett munkákra egy életen át terítésmentes javítást, helyreállítást vagy cserekezelést kap.

Mi a következő lépés?

Köszönjük, hogy érdeklődik a fogpótlásaink iránt!

Most, hogy már megismerkedett a lehetőségeinkkel, talán elgondolkodik azon, hogy melyik lenne a legjobb választás az Ön számára.

Nem kell egyedül döntenie, állunk rendelkezésére, hogy segítsünk kiválasztani a legmegfelelőbb fogpótlást az Ön igényei alapján.

Jelentkezzen be fogpótlás konzultációnkra, így még több információt kaphat az elérhető lehetőségekről, és személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek.

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

Kezeléseink akár 20% kedvezménnyel vehetők igénybe.

Visszahívást kérek