Rose Implant Center
Fogászati és Szájszebészeti Klinika

kedvezmények, garancia

Rose Implant Center
Fogászati és szájszebészeti klinika

kedvezmények, garancia

3 dimenziós fogbeültetés vágás nélkül, műtét nélkül

Napjainkban szinte alig találunk olyan embert, akinek ne lenne hiányos a fogazata. A fogászati implantációtól a megannyi ijesztő történet hallatán sokan megriadnak és inkább élik tovább életüket foghiánnyal, ami rengeteg problémának okozója lehet, kezdődve az emésztési gondoktól a többi fogazat elvesztéséig. 

JÖVŐ A JELENBEN

Dr. Memari Masoud intézményvezető fogorvos, fogbeültetési specialista elsődleges szempontja, hogy betegeinek minél kisebb fájdalommal, a létező legtökéletesebb megoldást nyújtsa. Ebben ad segítséget a forradalmian új, MED 3D 3 dimenziós implantációs tervezés, melyet Magyarországon elsőként a Rose Implant Center orvosai használtak. 

Mindehhez a páciensnek előzetesen csak egy CT felvételt kell készíttetnie ( Rose Implant Center rendelőjében megoldható), mely alapján a rendszer a CT adatok előnyeit kihasználva megtervezi háromdimenziósan, 0.1 tizedmilliméternyi pontossággal a pótlást. Maximális precizitással ad adatokat a vezetett fogbeültetéshez, figyelembe véve a megfelelő mélységet és a nyálkahártya vastagságát is. Legpontosabban itt tudjuk meghatározni, szükséges-e csontpótló anyagot használni. A monitoron három dimenzióban ellenőrzi az orvos a tervezett műtét minden apró részletét. A program megkönnyíti a legmegfelelőbb implantátum méretének és helyzetének kiválasztását.

A szájsebészeti tapasztalat és a fogtechnikai ismeretek legmagasabb szintű összehangolása segíti a tökéletes munkát. A fogtechnikus egyénre szabottan elkészít egy sablont, amely segítségével vágás, felnyitás, varratok nélkül behelyezi az orvos az implantátumot. Ez azt jelenti, hogy elmaradnak a fogbeültetést követően jól ismert szövődmények és kellemetlenségek, mint a fájdalom, duzzanat és véraláfutások.

Implantációs tervezőprogram előnyei:

  • Pontos térbeli adatokkal mérhető navigáció figyelembe veszi az egyéni, anatómikus különbségeket és a csontállományt tizedmilliméternyi pontossággal. 
  • A CT adatok lényegesen több információt nyújtanak, mint a hagyományos panorámaröntgenek, ebből adódóan a beültetett implantátum a létező legtökéletesebb helyre kerül
  • A tervezés jól bemutatható a páciensnek, jobban szemléltethetők a szükséges beavatkozások és azok vonzatai
  • Tervezési biztonság és lerövidült beavatkozási idő, előre tervezhető implantátum felhasználás
  • Implantálás és ideiglenes pótlás behelyezése akár egyszerre- az esetek többségében 1 napig sem marad fog nélkül a páciens
  • Minimális beavatkozás-gyorsabb gyógyulás
  • A maximális precizitás mellett gyorsabb esztétikai eredmény

Életgarancia: hatékonyság és minőség

Bizonyítva a rendszer hatékonyságát a Rose Implant Center orvosai életgaranciát vállalnak a beavatkozásra. Dr. Memari elmondása szerint a testet a lélekkel együtt kell kezelni, ezért páciensei ellazítására, megnyugtatására is maximális figyelmet fordít.

Altatásban is!

Amennyiben csillapíthatatlan szorongást érez a páciens akár csak a fogászat gondolatától, a rendelőben bármely beavatkozás altatásban is elvégezhető. 

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

Kezeléseink akár 20% kedvezménnyel vehetők igénybe.

Visszahívást kérek