Telefon: +36 1 999 6199 Érdeklődés küldése

Slider

Áraink

ÁRLISTA kategória szerint

A listán szereplő árak tájékoztató jellegűek, részletes, személyre szabott kezelési terv, árajánlat csak és kizárólag személyes konzultáció alkalmával adható ki, figyelembe véve az egyéni igényeket, illetve adottságokat, amelyeket összehangoljuk a mindenkori legoptimálisabb megoldással!

 KEZELÉS
 MINIMÁL ÁR
 MAXIMÁL ÁR
 Konzultáció, anamnézis+ kész kezelési terv
10.000 Forint
10.000 Forint
 Panoráma röntgen 
6500  Forint
6500 Ft
 Tömés/db
22.000 Forint
 45.000 Forint
 Lézeres tömés/db
50.000 Forint
 80.000 Forint
 Kerámia inlay, onlay (kerámia tömés)/db
70.000 Forint
 120.000 Forint
 Korona/db
60.000 Forint
 235.000 Forint
 Foglapocskák/db
70.000 Forint
180.000 Forint
 Fogbeültetés ár,  Implantátum/db
99.000 Forint
 600.000 Forint
 Csontpótlás
75.000 Forinttól
 Bölcsességfog húzás, kioperálás
 25.000 Forint
 50.000 Forint
 Fogfehérítés (lézeres)
85.000 Forinttól
Fogkő eltávolítása (/állkapocs)
 14.000 Forinttól
                                                                                                                                                          
IMPLANTÁTUMOK ÁRAI:
(FOGBEÜLTETÉS ÁRAI)
Az implantátumok árai 99.000Ft és 600.000Ft között változnak. Minden beültetést egy személyes konzultáció előz meg, személyre szabott kezelési terv készül, a páciens adottságainak teljes figyelemebe vételével.

 

MITŐL FÜGG AZ IMPLANTÁTUM ÁRA?

Rendelőinkben több évtizede végzünk fogbeültetést, akár rutineljárásnak is nevezhető ez a kezelés.  Kizárólag a legjobb minőségű implantátumokat használjuk, melyek gyártói csak olyan fogorvosoknak engedik termékeik használatát, akik rendszeresen részt vesznek speciális továbbképzéseken.

A legköltségesebb tételt mindig az implantátum anyaga jelenti. A szövetbarát, a szervezetet nem károsító, az állkapocs csontba jól illeszthető, szinte élethosszig tartó minőségű anyagot, az emberi szervezet teljes mértékben elfogadja. Rendelőinkben alkalmazott vágás műtét nélküli beültetésnek köszönhetően a gyógyulás menete nagyon gyors.

A megfelelő implantátum kiválasztásánál nagyon fontos figyelembe venni, hogy az mennyi időre kerül felhasználásra. Éppen ezért, az az anyag a legjobb választás, ami a legtökéletesebb minőségű, hogy elkerülhető legyen egy későbbi beavatkozás.

A titánból készült műgyökér csavar összeforr az emberi csonttal. Azonnal terhelhető, rendkívül stabil. Az implantátum bevonatai, maga a látszó fogak viszont eltérő anyagúak lehetnek. Természetesen az implantátumok méretei is páciensenként különböznek. Éppen ezért fontos, hogy a beavatkozást mindenkinél személyes tervezés és konzultáció előzi meg, mely alapján kerül kiszámításra maga az ár. 

A hiányzó  fogak pótlása többféle módszerrel lehetséges.  A kivehető fogsor vagy híd ma már nem tartozik a legjobb megoldások közé.  Akár egyetlen fog vagy a teljes fogsor pótlására a fogbeültetés a megfelelő módszer. A funkcionalitás és az esztétikai szempontokat is figyelembe véve kijelenthetjük, hogy a jelenlegi legmodernebb technológiákkal készült implantátumok tökéletes rágóérzetet, biztonságot nyújtanak. Megfelelő szájhigiéniával egész életre garantálható az az életminőség, amelyhez pácienseink méltán ragaszkodnak.


Segíthetünk?


Fogbeültetés, implantáció

Láthatatlan fogszabályozás

Lézeres kezelések

Fogászati ellenőrzés

Rose Implant Center
Right Menu Icon