Telefon: +36 1 999 6199 Érdeklődés küldése

Slider

Csontpótlás csúcstechnológiával

HOGYAN ÜLTETÜNK BE CSONTOT?

Van megoldás!

9303587 – dental implant – implanted in jaw bone. isolated on white

Csontpótlásra van szüksége? Ne ijedjen meg. Első hallásra biztosan egy bonyolult műtét-sorozatra gondol, a mai technológiákkal azonban ez az eljárás rendelőnkben többféle módszerrel, fájdalom és szövődmények nélkül is elvégezhető. Bemutatjuk Önnek, hogy hogyan dolgozunk a Rose Implant Centerben.

Csontnövesztő technika

Laboratóriumban kezelt természetes csontot ágyazunk be. Óriási előnye az eddigi eljárásokkal szemben, hogy a beépülés szinte teljesen garantálható, nagyméretű hiány is pótolható, pontosan akkora és olyan formájú csont kerül felhasználásra, mint amilyenre az implantátum beültetéséhez szükség van. A felszívódás kockázata minimális, ezért további beavatkozás szükségtelen, a többszörös műtét elkerülhető.

Baloon-lift controll

Az arcüregben feltöltéssel nyerünk területet ahhoz, hogy az implantátum csavarjait elhelyezzük. Megvastagítjuk a csontozatát. A Baloon-lift módszer a létező legkorszerűbb és legkíméletesebb eljárás ehhez. A minimális sebészeti beavatkozásnak és gyors kivitelezésének köszönhetően a fogászati műtét után nincsenek a beavatkozással járó szokásos mellékhatások.

Transfer controll

Fogorvosaink a saját állcsont más területéről átültetett csontdarabjával oldják meg a csonthiányt. Ez egy egyszerű és korszerű csontátültetés.

Transfer control ring

Foghúzás után a csontveszteség függőlegesen alakul ki, vagyis az állcsont veszít a magasságából. Ilyenkor alkalmazható ez a sebészeti technika, amely lehetővé teszi az azonnali implantátum beültetését.

Split controll

Foghúzás után az állgerinc idővel elvékonyodik, emiatt az implantátum beültetése nehezebb vagy lehetetlenné válik. Ez a módszer a legalkalmasabb arra, hogy kezeljük a helyzetet és megoldjuk a problémát. Alkalmazása biztosítja, hogy minimális sebészeti beavatkozással tökéletes eredményét érjünk el.

Crest-control

A régen eltávolított szomszédos fogak miatt kialakult, nagy területű elvékonyodott állcsont esetében jelenleg az egyetlen alkalmazható eljárás ahhoz, hogy újra implantátum segítségével “saját fogakat” varázsolhassunk Önnek, szintetikus csontpótló anyag használata nélkül. Ugyanakkor az arcon megjelenő, fogatlanság miatt kialakult ráncok is eltűnnek a fogorvosi kezelés után.

BÍZZON BENNÜNK!

Bízzon Bennünk!
A Rose Implant Center elkötelezett a legmagasabb minőségű fogászati és szájsebészeti beavatkozások mellett. Meggyőződésünk, hogy rendelőink modern technikai felszereltsége mellett szakorvosaink folyamatos képzései és emberközpontú szemléletünk is hozzájárul a teljes sikerhez. A fogorvos és páciense közötti kapcsolat alapja a megfelelő tájékoztatás és figyelem. Rendelőinkben teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a kiegészítő vizsgálatokat (Röntgen, CT) is helyben tudjuk elvégezni.

IGÉNY SZERINT ALTATÁSBAN IS VÉGEZZÜNK KEZELÉSEINKET!

 


Érdeklődés a kezelésről

  Az Ön neve

  Az Ön e-mail címe

  Az Ön telefonszáma

  Üzenet

  Adatvédelem

  Az adatvédelmi szabályzatot elolvastam és egyetértek az abban foglaltakkal. Az adatvédelmi szabályzat elérhető erre a linkre kattintva .


  Segíthetünk?


  Fogbeültetés, implantáció

  Láthatatlan fogszabályozás

  Lézeres kezelések

  Fogászati ellenőrzés

  Rose Implant Center
  Right Menu Icon