Rose Implant Center
Fogászati és Szájszebészeti Klinika

kedvezmények, garancia

Rose Implant Center
Fogászati és szájszebészeti klinika

kedvezmények, garancia

Csontpótlás csúcstechnológiával

Hogyan ültethetünk be csontot?

 

Van megoldás!

Csontpótlásra van szüksége? Ne ijedjen meg. Első hallásra biztosan egy bonyolult műtét-sorozatra gondol, a mai technológiákkal azonban ez az eljárás rendelőnkben többféle módszerrel, fájdalom és szövődmények nélkül is elvégezhető. Bemutatjuk Önnek, hogy hogyan dolgozunk a Rose Implant Centerben.

 

Csontnövesztő technika

Laboratóriumban kezelt természetes csontot ágyazunk be. Óriási előnye az eddigi eljárásokkal szemben, hogy a beépülés szinte teljesen garantálható, nagyméretű hiány is pótolható, pontosan akkora és olyan formájú csont kerül felhasználásra, mint amilyenre az implantátum beültetéséhez szükség van. A felszívódás kockázata minimális, ezért további beavatkozás szükségtelen, a többszörös műtét elkerülhető.

 

Baloon-lift controll

Az arcüregben feltöltéssel nyerünk területet ahhoz, hogy az implantátum csavarjait elhelyezzük. Megvastagítjuk a csontozatát. A Baloon-lift módszer a létező legkorszerűbb és legkíméletesebb eljárás ehhez. A minimális sebészeti beavatkozásnak és gyors kivitelezésének köszönhetően a fogászati műtét után nincsenek a beavatkozással járó szokásos mellékhatások.

 

Transfer controll

Fogorvosaink a saját állcsont más területéről átültetett csontdarabjával oldják meg a csonthiányt. Ez egy egyszerű és korszerű csontátültetés.

 

Transfer control ring

Foghúzás után a csontveszteség függőlegesen alakul ki, vagyis az állcsont veszít a magasságából. Ilyenkor alkalmazható ez a sebészeti technika, amely lehetővé teszi az azonnali implantátum beültetését.

 

Split controll

Foghúzás után az állgerinc idővel elvékonyodik, emiatt az implantátum beültetése nehezebb vagy lehetetlenné válik. Ez a módszer a legalkalmasabb arra, hogy kezeljük a helyzetet és megoldjuk a problémát. Alkalmazása biztosítja, hogy minimális sebészeti beavatkozással tökéletes eredményét érjünk el.

 

Crest-control

A régen eltávolított szomszédos fogak miatt kialakult, nagy területű elvékonyodott állcsont esetében jelenleg az egyetlen alkalmazható eljárás ahhoz, hogy újra implantátum segítségével “saját fogakat” varázsolhassunk Önnek, szintetikus csontpótló anyag használata nélkül. Ugyanakkor az arcon megjelenő, fogatlanság miatt kialakult ráncok is eltűnnek a fogorvosi kezelés után.

 

Bízzon Bennünk!

A Rose Implant Center elkötelezett a legmagasabb minőségű fogászati és szájsebészeti beavatkozások mellett. Meggyőződésünk, hogy rendelőink modern technikai felszereltsége mellett szakorvosaink folyamatos képzései és emberközpontú szemléletünk is hozzájárul a teljes sikerhez. A fogorvos és páciense közötti kapcsolat alapja a megfelelő tájékoztatás és figyelem. Rendelőinkben teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a kiegészítő vizsgálatokat (Röntgen, CT) is helyben tudjuk elvégezni.

Igény szerint altatásban is elvégezzük a kezeléseket!

Vélemények

Rita Sándor
Rita Sándor
2023.09.17.
Dr. Abedi Rana és a Doktorúr is nagyon nagy szakmai tudással rendelkezik, precíz, alapos és igényes munka jellemzi őket. Legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésre.
Seres András Fotográfus
Seres András Fotográfus
2023.09.08.
Maximális szakértelem, igényes környezet! Bátran merem ajánlani.
Viktor Farkas
Viktor Farkas
2022.01.29.
Maximálissan elégedett páciensként jó szívvel ajánlom a Rose Implantot. 1 szép környezet 2 barátságos személyzet 3 professzionális ellátás Nagy köszönet Dr. Memari Masoudnak ! Üdvözlettel: F.Lajos Ajkáról
Akos Barath
Akos Barath
2021.12.06.
Maximálisan elégedett vagyok a Rosé Implantban elvégzett kezelésekkel. Én és a gyermekem számos alkalommal vettünk igénybe fogorvosi szolgáltatásokat. Mind a doktornő, Dr. Abedi Rana, mind a Doktor úr, Dr. Memari Masoud kifogástalan munkát végzett. Nagyon korrekt csapat, szívesen ajánlom másnak is.
Krisztina Szeremi
Krisztina Szeremi
2021.08.31.
Az orvosok és az assziszensek is nagyon kedvesek és profi szinten dolgoznak.
Gyula Aranyos
Gyula Aranyos
2021.02.09.
Nagyszerű fogadtatás, professzionális kezelés. fájdalommentesség amit ígértek maradéktalanul teljesítettek.
erzsébet Csizmadiáné Bánfi
erzsébet Csizmadiáné Bánfi
2019.10.12.
Mindennel nagyon meg voltam elégedve, szívesen ajánlom mindenkinek. Gyönyörű fogsort kaptam.
Béla Hidvégi
Béla Hidvégi
2019.10.02.
Mindennel nagyon elégedettek vogyunk a párommal együtt! Kedvesek, segítőkészek és ami a leg fontosabb, nagyon profik!

Fogbeültetés fájdalom nélkül

MED 3D tervezőprogramunk segítségével elkerülhető a hagyományos fogbeültetési műtétekkor szükségessé váló sebészeti felnyitás. Metszés, varratok nélkül végezhető el az implantáció, ezért elmaradnak, vagy jelentős mértékben csökkennek a fogbeültetést követően jól ismert szövődmények és kellemetlenségek, mint a fájdalom, duzzanat és véraláfutások.

Miért válasszon bennünket?

Szakmailag kiváló fogorvosok | Elérhető árak | Barátságos rendelő

Kapcsolat, részletes információ

Hívjon bennünket: +36 1 999 6199

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

Kezeléseink akár 20% kedvezménnyel vehetők igénybe.

Visszahívást kérek