Rose Implant Center
Fogászati és Szájszebészeti Klinika

kedvezmények, garancia

Rose Implant Center
Fogászati és szájszebészeti klinika

kedvezmények, garancia

Fogászat Budapest - Rose Implant Center

Rendelőnk már több mint két évtizede, 1997 óta nyújt professzionális megoldásokat a különböző fogászati problémákra. Fogorvosaink a mindennapi munka mellett hazai és nemzetközi tanfolyamokon és tudományos konferenciákon fejlesztik tudásukat annak érdekében, hogy Ön a lehető legjobb ellátást kapja fogászatunkon.

Magasan képzett orvosaink szaktudása mellett a legkorszerűbb technikai felszereltség és az általunk használt fogászati anyagok magas minősége  garantálják a hozzánk fordulók elégedettségét Budapesten, Gyömrőn és Esztergomban.

A legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt rendelőink egyike jelenleg Budapest II. kerületében,  a Rózsadomb közelében, nyugodt környezetben várja Önt.

Fogászati kezeléseink Budapesten

A Rose Implant Center elkötelezett a legmagasabb minőségű fogászati beavatkozások mellett. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy a nekünk bizalmat szavazó páciensek mindegyike egészséges fogazattal és gyönyörű mosollyal távozzon tőlünk. Meggyőződésünk, hogy rendelőnk modern technikai felszereltsége mellett szakorvosaink emberközpontú szemlélete is hozzájárul a teljes sikerhez.

A Rose Implant Center fogászat a következő kezeléseket kínálja Önnek:

  • Gyökérkezelés

Magyarországon elsőként alkalmaztuk a fogászati lézert gyökérkezelésnél.

A lézer alkalmazásának legnagyobb előnye, hogy fájdalommentes, csökkenti a gyulladást, ezáltal gyorsabb a gyógyulás folyamata. Nincsenek kellemetlen szövődmények, utólagos fájdalmak, duzzanatok. A később kialakuló gyökércsúcs ciszták képződése minimálisra csökken.

  • Fogbeültetés

A fogbeültetés, azaz a fogászati implantátum (műgyökér) beültetése jelenleg a legmodernebb fogpótlási eljárás, legyen szó akár egyetlen fognak vagy teljes fogsornak a pótlásáról.  A tökéletes rágó funkció helyreállítása mellett másik nagy előnye, hogy esztétikai hatása is kitűnő.

Fogászatunkon több gyártó által forgalmazott, kizárólag csúcs minőségű implantátumokat használunk.

  • Csontpótlás

A csontpótlás komoly szakértelmet igénylő szájsebészeti beavatkozás. Gyakran előfordul, hogy az implantátum beültetése nem megoldható csontpótlás nélkül, mert az állcsont magassága vagy szélessége már nem elegendő.  A csonthiány mértékétől függően különböző módon lehet a hiányt pótolni.

Ha a felső állcsontban nem elegendő a meglevő csont magassága, akkor sinus-lift, azaz arcüreg emelő műtéttel  megnövelhető a kis- és nagyőrlők feletti csontállomány, az arcüreg alá műcsont ültethető be, így a fogbeültetés nagyobb eséllyel valósítható meg.

  • Fogfehérítés

A Rose Implant Center Budapest rendelőjében Ön többféle fogfehérítési eljárás közül választhat.

Jelenleg a fogászatban  a legkíméletesebb és az egyik leghatékonyabb fehérítési eljárás a lézerrel történő fogfehérítés. A sebészeti diódalézerrel pár perc alatt  több árnyalattal fehéríthetők a fogak a fogzománc és az ideg károsodása nélkül. A lézer lehetővé teszi a fogakon levő foltok végleges,  fúrás és tömés nélküli eltüntetését is.

A lámpával történő fogfehérítés során egy speciális, érzékenységcsökkentő adalékot tartalmazó fehérítő gélt használunk, amelyet 450-520 nanométer hullámhosszúságú fényt kibocsátó  lámpával világítunk meg. A kezelési idő háromszor nyolc perc.

Az otthoni fogfehérítés egy sín használatával történik, amelyet foglenyomat alapján készítünk el Önnek. Ennek az eljárásnak a költsége kisebb, viszont hosszabb ideig tart, az eredmény pedig kevésbé tartós és látványos.  A fogak színe csupán 4-5 árnyalattal világosodhat.

  • Láthatatlan fogszabályozás

A láthatatlan fogszabályozók esztétikus alternatívát kínálnak a hagyományos fogszabályozókkal szemben. A teljes kezelés számítógéppel előre megtervezett, és az eredmény rövid időn belül (6-10 hónap) látható. A kivehető láthatatlan sínes fogszabályozó készülék nem zavarja viselőjét sem a beszédben, sem az étkezésben, tisztítása egyszerű, és használata során Önnek nem kell változtatnia fogmosási szokásain.

Esztétikai és implantológiai kezelések a legkorszerűbb technológiával

A Rose Implant Center  Budapest lépést tart az orvostudomány és a technológia fejlődésével. Fogászati rendelőnkben a legmodernebb orvosi eszközöket, anyagokat és módszereket alkalmazzuk   A személyre szabott tervezés, a kiváló minőségű alapanyagok, a csúcstechnológiás fogászati eljárások  és a professzionális kivitelezés garantálják a tökéletes megoldást minden páciensünk számára.

Garancia

Szolgáltatásainkra általános vagy élet garanciát vállalunk.

A legfelsőbb minőségi kategóriájú termékeinkre és szolgáltatásainkra élet garancia vonatkozik, amelyről névre szóló igazolást állítunk ki. Rendeltetésszerű használat és rendszeres fogászati ellenőrzések mellett az igazolvány tulajdonosa az általunk végzett munkákra egy életen át terítésmentes javítást, helyreállítást vagy cserekezelést kaphat.

Különböző kategóriájú termékekre és szolgáltatásokra kettőtől tíz évig terjedő garanciát vállalunk.

Garanciális szolgáltatásaink csak és kizárólag azokra a munkákra vonatkoznak, melyeket teljes egészében a Rose Implant Center rendelőiben fogorvosaink végeztek.

Vélemények

Rita Sándor
Rita Sándor
2023.09.17.
Dr. Abedi Rana és a Doktorúr is nagyon nagy szakmai tudással rendelkezik, precíz, alapos és igényes munka jellemzi őket. Legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésre.
Seres András Fotográfus
Seres András Fotográfus
2023.09.08.
Maximális szakértelem, igényes környezet! Bátran merem ajánlani.
Viktor Farkas
Viktor Farkas
2022.01.29.
Maximálissan elégedett páciensként jó szívvel ajánlom a Rose Implantot. 1 szép környezet 2 barátságos személyzet 3 professzionális ellátás Nagy köszönet Dr. Memari Masoudnak ! Üdvözlettel: F.Lajos Ajkáról
Akos Barath
Akos Barath
2021.12.06.
Maximálisan elégedett vagyok a Rosé Implantban elvégzett kezelésekkel. Én és a gyermekem számos alkalommal vettünk igénybe fogorvosi szolgáltatásokat. Mind a doktornő, Dr. Abedi Rana, mind a Doktor úr, Dr. Memari Masoud kifogástalan munkát végzett. Nagyon korrekt csapat, szívesen ajánlom másnak is.
Krisztina Szeremi
Krisztina Szeremi
2021.08.31.
Az orvosok és az assziszensek is nagyon kedvesek és profi szinten dolgoznak.
Gyula Aranyos
Gyula Aranyos
2021.02.09.
Nagyszerű fogadtatás, professzionális kezelés. fájdalommentesség amit ígértek maradéktalanul teljesítettek.
erzsébet Csizmadiáné Bánfi
erzsébet Csizmadiáné Bánfi
2019.10.12.
Mindennel nagyon meg voltam elégedve, szívesen ajánlom mindenkinek. Gyönyörű fogsort kaptam.
Béla Hidvégi
Béla Hidvégi
2019.10.02.
Mindennel nagyon elégedettek vogyunk a párommal együtt! Kedvesek, segítőkészek és ami a leg fontosabb, nagyon profik!

Fogbeültetés fájdalom nélkül

MED 3D tervezőprogramunk segítségével elkerülhető a hagyományos fogbeültetési műtétekkor szükségessé váló sebészeti felnyitás. Metszés, varratok nélkül végezhető el az implantáció, ezért elmaradnak, vagy jelentős mértékben csökkennek a fogbeültetést követően jól ismert szövődmények és kellemetlenségek, mint a fájdalom, duzzanat és véraláfutások.

Miért válasszon bennünket?

Szakmailag kiváló fogorvosok | Elérhető árak | Barátságos rendelő

Kapcsolat, részletes információ

Hívjon bennünket: +36 1 999 6199

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

Kezeléseink akár 20% kedvezménnyel vehetők igénybe.

Visszahívást kérek