Telefon: +36 1 999 6199 Érdeklődés küldése

Slider
 • Fogbeültetés

  A Rose Implant Center elkötelezett a legmagasabb minőségű fogászati és szájsebészeti beavatkozások mellett.  Meggyőződésünk, hogy rendelőink modern technikai felszereltsége mellett szakorvosaink folyamatos képzései és emberközpontú szemléletünk is hozzájárul a teljes sikerhez.

  Mi jelent az implantátum:

  A  baleset, fogszuvasodás, fogínysorvadás vagy a genetikai okokból  elvesztett fogak a mai legmodernebb technológiák felhasználásával teljesen észrevehetetlenül helyettesíthetők úgynevezett fogászati implantátumok beültetésével.

  Ezek a magyarul műgyökérnek nevezett titán csavarok, melyeket közvetlenül az állkapocsba fúrunk be, számítógép által megtervezett tökéletes fogakat rögzítünk egy életen át. Néhány implantátum behelyezésével, akár egész fogsor is fixálható, így nincs szükség műfogsorra, mely sokszor igen kellemetlen velejárókkal jár. Soha többé nem kell protézist hordani, vagy ép fogakat lecsiszolni!

  Az implantátum beültetésének folyamata vágás és műtét nélkül:

  Intézményünkben minden implantátum beültetése a tervezés folyamatával kezdődik. A fogorvos és páciense közötti kapcsolat alapja a megfelelő tájékoztatás és figyelem. Rendelőinkben teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Helyben elkészíthető a speciális CT vizsgálat, mely alapján kerül meghatározásra a fog beültetésének helye. Amennyiben csontpótlásra van szükség, erre több megoldást is alkalmazunk. A tervezés alapját jelentő, a Med3D program segítségével orvosaink tizedmilliméter pontossággal határozzák meg a szükséges furatok helyét, a beavatkozás fájdalommentes, vágás és műtét nélkül, akár altatásban is elvégezhető. Amennyiben megfelelőek a feltételek, akár egy nap alatt is elkészülhet az implantátum.

   

Garancia csak és kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a kezelés teljes körűen nálunk kezdődik és fejeződik be, illetve a páciens rendszeresen, azaz félévente kontrollra jelentkezik.

 

IGÉNY SZERINT ALTATÁSBAN IS VÉGEZZÜNK KEZELÉSEINKET!


Érdeklődés a kezelésről

  Az Ön neve

  Az Ön e-mail címe

  Az Ön telefonszáma

  Üzenet

  Adatvédelem

  Az adatvédelmi szabályzatot elolvastam és egyetértek az abban foglaltakkal. Az adatvédelmi szabályzat elérhető erre a linkre kattintva .


  Segíthetünk?


  Fogbeültetés, implantáció

  Láthatatlan fogszabályozás

  Lézeres kezelések

  Fogászati ellenőrzés

  Rose Implant Center
  Right Menu Icon