Telefon: +36 1 999 6199 Érdeklődés küldése

Slider

Gyökérkezelés

Lézeres gyökérkezelés

Kinek ajánljuk?

Számtalan egészségügyi probléma utalhat fogászati góc meglétére. Jelentős hajhullás, egyes bőrbetegségek vagy például ízületi problémák mögött egyetlen rossz fog is okozhatja e kellemetlen tüneteket. A probléma hátterében minden bizonnyal mélyen szuvasodott vagy elhalt fog megléte áll, netán egy nem jól funkcionáló régi gyökértömés miatt gyulladásos folyamat kezdődött szervezetünkben. A probléma gyökérkezeléssel orvosolható.

Miért a Rose Implant Center?

Magyarországon elsőként rendelőnkben alkalmaztuk a fogászati lézer használatát gyökérkezelésnél. Legtöbb esetben egy kezelés elegendő. A lézeres gyökérkezelés várandós kismamák számára is kockázatmentes.

A kezelés menete

A lézersugár a gyökércsatorna belsejébe juttatható. A lézer lezárja a dentintubulusokat a gyökércsatornában, elpusztítva a baktériumokat. A lézer alkalmazásának legnagyobb előnye, hogy fájdalommentes, csökkenti a gyulladást, ezáltal gyorsabb a gyógyulás folyamata. Nincsenek kellemetlen szövődmények, utófájdalmak, duzzanatok. A később kialakuló gyökércsúcs ciszták képződése minimálisra csökken.


Érdeklődés a kezelésről

  Az Ön neve

  Az Ön e-mail címe

  Az Ön telefonszáma

  Üzenet

  Adatvédelem

  Az adatvédelmi szabályzatot elolvastam és egyetértek az abban foglaltakkal. Az adatvédelmi szabályzat elérhető erre a linkre kattintva .


  Segíthetünk?


  Fogbeültetés, implantáció

  Láthatatlan fogszabályozás

  Lézeres kezelések

  Fogászati ellenőrzés

  Rose Implant Center
  Right Menu Icon