Rose Implant Center
Fogászati és Szájszebészeti Klinika

kedvezmények, garancia

Rose Implant Center
Fogászati és szájszebészeti klinika

kedvezmények, garancia

Új korszak a fogászatban –vágás és műtét nélküli fogbeültetés

Magyarországon rátaláltunk arra a fogászatra, ahol elsőként használták a forradalmian új, műtét és sebészeti vágás nélküli, MED 3D fogbeültető tervező programot, mely segítségével a csontpótlás szükségessége is meghatározható.

Életgarancia a fogbeültetésre

Mivel metszés, megnyitás és varratok nélkülhelyezzük be az implantátumot, elmaradnak a fogbeültetést követően jól ismert szövődmények, erős fájdalom, duzzanat, véraláfutás. Rövidebb beavatkozási idő, gyorsabb gyógyulás, a beültetett implantátum a legtökéletesebb helyre kerül. Az esetek többségében 1 napig sem marad fog nélkül páciensünk. A beültetést követően az érintett területet csúcstechnológiájú fogászati lézerrel kezeljük, amely stimulálja az immunrendszert. 

Végül gyönyörű, tökéletesen illeszkedő korona készíthető a lézerkezelt ínyre – mondja Dr. Memari Masoud, az intézmény vezető fogszakorvosa. Továbbá azt is megtudtuk, hogy a MED3D fogbeültetés hatásosságának igazolásaként életgaranciát biztosít az intézmény. 

Bizalom és kényelem a fogászati rendelőben

A legmodernebb technológiák alkalmazásának, illetve az itt dolgozó orvosok hitvallásának köszönhetően, miszerint a testet a lélekkel együtt kell kezelni, a páciensek szorongás nél kül ülnek be a kezelőszékbe. 20 éves szakmai tapasztalat és a modern berendezések mellett betegeik megnyugtatására is maximális figyelmet szentelnek a kellemes hangulatú, igényes Rose Implant Center Fogászati és Szájsebészeti Rendelőben. 

Altatásban is!

Abban az esetben, ha csontpótlás szükséges, az csak felnyitással lehetséges. Amennyiben csillapíthatatlan szorongást érez a páciens akár csak a fogászat gondolatától, a rendelőben bármely beavatkozás altatásban is elvégezhető. 

Ajánlatkérés kötelezettségek nélkül

Kezeléseink akár 20% kedvezménnyel vehetők igénybe.

Visszahívást kérek